Termeni & conditii de utilizare a site-ului Mr. PeterTERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WEBSITE: WWW.MRPETER.RO

Website-ul www.mrpeter.ro reprezinta proprietatea SC. MR.PETER COMPANY S.R.L cu sediul central in Bucuresti, Str. Teodor  Stefanescu, Nr. 1, Sector 3,iar prin accesarea si utilizarea acestuia, va exprimati acordul implicit in privinta conditiilor enuntate mai jos.

 

Drepturile utilizatorului:

-acesta are dreptul de a accesa, vizualiza, tiparii continutul informatic prezentat, in format electronic sau pe hartie doar in scopuri personale si non-comerciale .

 

Obligatiile utilizatorului:

-aveti varsta de 18 ani impliniti si capacitatea legala de a initia actiuni juridice

-va asumati responsabilitatea in privinta veridicitatii datelor furnizate despre dvs si/sau a membrilor familiei dvs

-va asumati responsabilitatea asupra tuturor tranzactiilor de ordin financiar, efectuate in contul si/sau in numele

dvs

-vi se interzice transmiterea materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin

legii;

-nu veti utiliza site-ul in scopuri speculative, pentru generarea de rezervari false sau frauduloase

-aveti obligatia de a nu: modifica, transmite, copia, afisa, licentia sau reproduce informatii ale continutului site-ului, in alte scopuri cu exceptia celor personale si non-comerciale

-nu aveti dreptul de a modifica sau inlatura informatii cu privire la drepturile de autor sau marca inregistrata pe copiile continutului. Copiile se pot efectua doar in conformitate cu termenii de utilizare.

-nu aveti dreptul de a crea baze de date, cataloage, manuale pe baza continutului site-ului

-republicarea sau redistribuirea de continut a site-ului se poate efectua doar cu acordul SC. MR.PETER COMPANY S.R.L , obtinut in urma transmiterii solicitaii scrise catre office@mrpeter.ro

 

Conditii de rezervare pe www.mrpeter.ro :

-efectuarea oricarei rezervari in site, reprezinta intentia dvs de a rezerva un anumit produs turistic

-odata cu confirmarea ce o veti primii pe email din partea SC. MR.PETER COMPANY S.R.L, vor intra in vigoare si clauzele contractului cu turistul / clientul.

-serviciile turistice publicate sunt oferite in conformitate cu disponibilitatea furnizorilor, iar termenii si conditiile pot include prevederi referitoare la: modalitati de plata specifice, anulari, modificari ale rezervarilor, restituri de bani (daca este cazul), reguli de transport a pasagerilor si in anumite situatii si/sau taxe suplimentare, impunse de companiile aeriene.

- SC. MR.PETER COMPANY S.R.L nu se face responsabila pentru: apartia anumitor costuri in cazul transferurilor de la aeroport sau de la un terminal la altul; si / sau pentru colectarea anumitor taxe locale impuse de catre hotelier.

 

Va rugam aveti in vedere conditiile si termenii de rezervare in cazul Ofertelor Speciale promovate in site si pentru orice nelamurie, neclaritate nu ezitati sa contactati ECHIPA MR.PETER COMPANY

 

Conditii de anulare / modificare:

-toate solicitariile de acest tip se transmit sub forma scrisa, pe baza unei cereri inaintate catre MR.PETER COMPANY, transmise prin fax sau email .

-cererile vor fi tratate in conformitate cu Termenii si Conditiile fiecarui furnizor, in functie de produsul turistic rezervat; motiv pentru care trebuie avut in vedere faptul ca, exista posibilitatea ca anumite servicii sa nu poata fi anulate sau modificate.

-modificarile ce pot fi efectuate in conformitate cu prevederile furnizorului si au in vedere schimbari de nume; perioada; hotel, companie aeriana etc; pot fi percepute contra unei taxe administrative din care sa rezulte actiunea inteprinsa dar si a uneia impuse de touroperator.

 

Modalitati de plata:

-nu se accepta alte modalitati de achitare, cu exceptia celor mentionate in site si nu ne asumam responsabilitatea pentru sumele de bani transmise prin curier.

-in functie de termenele si conditiile furnizorului, in cazul rezervarilor se poate solicita efectuarea platii integrale sau partiale a serviciilor.

Platile pot fi efectuate la sediul SC. MR.PETER COMPANY S.R.L (in LEI, EUR sau USD) sau prin transfer bancar (cu minim 72 ore inaintea termenului limita de emitere a documentelor, pe baza unei copii a facturii fiscale transmisa prin email) in conturile, deschise la:

BANCA TRANSILVANIA – Sucursala Lipscani

ROL

RO92BTRLRONCRT0274575901

EUR

RO42BTRLEURCRT0274575901

ING BANK -Sucursala Bucuresti

ROL

RO42INGB0001008156728910

USD

RO34INGB0001008156724010

EUR

RO88INGB0001008156720710

SC. MR.PETER COMPANY S.R.L nu-si asuma obligatia de a emite bilete, vouchere sau alte documente de calatorie in cazul neachitarii INTEGRALE a pachetului de servicii turistice rezervat.

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul: www.mrpeter.ro este un site cu continut strict informativ, motiv pentru care

SC. MR.PETER COMPANY S.R.L:

-NU isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea si acuratetea informatiilor

-NU garanteaza integralitatea datelor furnizate; iar eventualele neconcordate/erori ce pot survenii intre continut si informatiile reale, nu va implica nicio raspundere, indiferent de natura acesteia.

-continutul informatic accesibil in site de catre public, nu constituie: recomandare, garantie, consultanta sau angajament din partea SC. MR.PETER COMPANY S.R.L, motiv pentru care nicio persoana / entitate, fizica sau juridica nu va putea percepe niciun fel de dauna, ce ar putea rezulta direct sau indirect, ca urmare a utlizarii site-ului

www.mrpeter.ro

 

Conditii de calatorie:

Cetatenii romani care calatoresc in strainatate trebuie sa detina asupra lor pasaport sau carte de identitate (CI - valabil doar in statele membre ale Uniunii Europene) dupa caz.

 

Observatii:

-buletinul de identitate (BI) NU este valabil;

-pentru copiii sub 14 ani este necesar pasaport individual

-certificatul de nastere nu poate fi folosit ca document de calatorie;

-la frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil 6 luni pentru tarile non-UE si a unei carti de identitate valabila 6 luni pentru tarile membre ale Uniunii Europene.

Agentia nu este raspunzatoare in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; ori in cazul neprezentarii turistului la aeroport la data inscrisa pe biletul avion.

Conform reglementarilor in vigoare, cetatenii romani cu varsta sub 18 ani nu pot calatori in strainatate neinsotiti. Copiii minori pot iesi din tara daca indeplinesc una din urmatoarele conditii:

- sunt insotiti de ambii parinti;

- sunt insotiti de un parinte care sa detina: declaratia autentificata de catre notar a celuilalt parinte, din care sa rezulte acordul acestuia din urma, cu privire la efectuarea calatoriei; si/sau certificatul de deces al celuilalt parinte; si/sau hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului etc.;

- sunt insotiti de un adult aflat in posesia certificatului personal de cazier judiciar si a declaratiei autentificate din partea ambilor parinti din care sa rezulte acordul acestora cu privire la efectuarea calatoriei.

 

Prevederi finale:

SC. MR.PETER COMPANY S.R.L poate aduce oricand modificari termenilor si conditiilor prezentate; motiv pentru care prin orice accesare a site-ului (la oricare data), utilizatorul isi exprima consimtamantul / acceptul asupra clauzelor enuntate.

-Termenii si Conditiile sunt in conformitate cu legislatia in vigoare; iar incalcarea acestora constituie o violare a drepturilor SC. MR.PETER COMPANY S.R.L si poate atrage pentru persoana in culpa, raspunderea civila, contraventionala sau penala (dupa caz); orice tip de conflict fiind supus spre solutionare instantelor de judecata.

 main-background